Gold Coral - Reisverslag uit Surabaya, Indonesië van Jochum en Anne Feitsma & Castelijns - WaarBenJij.nu Gold Coral - Reisverslag uit Surabaya, Indonesië van Jochum en Anne Feitsma & Castelijns - WaarBenJij.nu

Gold Coral

Door: Jochum Feitsma

Blijf op de hoogte en volg Jochum en Anne

27 September 2005 | Indonesië, Surabaya

Beste Mensen,

De afgelopen dagen was ik weer even terug in Nederland, ondanks de reden vond ik het leuk om velen van jullie weer even te zien. De tien dagen Nederland leken bij terugkeer wel een jaar, wat moest ik weer wennen aan de smerige rijst, het links rijden, de mensen van gemiddeld 1 meter 60, het niveau van de uni en vooral de die taal die nog steeds onbegrijpelijk is. Gelukkig hadden mijn huisgenoten bij aankomst een mooie stapavond voor mij geregeld. De fles (tax free) wodka werd traditioneel de eerste avond door huisje nummer 1 leeg gedronken waarna we een van de meegebrachte jiskefet video's op een studentekozie manier bekeken. Na drie dagen blokken op de uni ( jah ik heb hier van 7.20 tot 20.30 college)waarin ik mijn achterstand van een week nederland ruimschoots had ingelopen vertrokken we voor een duik vakantie naar pasir puti. Bij de eerste twee duiken viel het zicht behoorlijk tegen, maar gelukkig maakte de geweldige zeiltocht in een boom omgetoverd tot catamaran veel goed. Het heerlijke Vis restaurant maakte ondanks dat er geen bier was te verkrijgen de dag tot een toppertje. De tweede dag vertrokken we al om 6 uur s'ochtend ( na om 5 uur van die smerige rijst te hebben gegeten) naar een schitterend eiland ergens ten noorden van java ( gold coral genaamd)zowel de duiken als de witte stenen stranden waren geweldig. Tot zover een up date van mijn studiereis naar Indonesie, ik hoop volgende week met wat mooie plaatjes van de Finales van de Bull races op madura te komen.

Tot snel

Tot snel

• 28 September 2005 - 07:41

Ben:

Heej Jochum,

Zo te horen is het goed leven daar!! Ik ben zeker benieuwd naar die bullraces dus maak wat goede foto's

MZZLS

• 29 September 2005 - 08:57

Heit En Mem:

Geniet werk hard en denk om je gezzondheid.
    Heit en Mem.

• 30 September 2005 - 21:32

Paul:

He broertje, we hebbben hier Tsjechie pivo genoeg, dus kom hier maar een biertje drinken als je tijd hebt.