De Reis naar het verre Oosten - Reisverslag uit Surabaya, Indonesië van Jochum en Anne Feitsma & Castelijns - WaarBenJij.nu De Reis naar het verre Oosten - Reisverslag uit Surabaya, Indonesië van Jochum en Anne Feitsma & Castelijns - WaarBenJij.nu

De Reis naar het verre Oosten

Door: Jochum Feitsma

Blijf op de hoogte en volg Jochum en Anne

14 September 2005 | Indonesië, Surabaya

Beste Mensen,

Na vier weken dan eindelijk mijn dagboek online. Na enkele dagen in Bangok wisten we waar elke tempel stond, markt was en vooral hoe het leven hier was. De goedkope kleding, de chang biertje en de geweldige clubs die deze stad herbergt zijn zeker de moeitje waard. Ik wil zeker Hugo Dolmans nog even bedanken voor zijn geweldige rondleidingen door de stad waar hij tegenwoordig woont. Hierna Vertrok ik met Jasper richting Kuala Lumpur waar wij een mooi hotel in China town vonden. Deze stad moet je zeker een keer bezoeken, niet alleen de Petronas towers en de geweldige moskeen zijn de moeite waar, het shoppen is hier ondanks de welvaart nog goedkoper dan in Bangkok.